Privé optredens van podiumkunstenaars.

Leijnse Tours werkt samen met een groep eerste klas artiesten. Kunst inspireert en verbindt. Wij nodigen u uit kennis te maken met ons veelzijdige aanbod aan privé optredens en interactieve programma’s.

Een Opera stand-up bijvoorbeeld!
Heeft u ook zo’n hekel aan de onbegrijpelijke happy ends , belachelijke personages en ongeloofwaardige verhaallijnen?
We gaan er nu een schepje bovenop doen! Kiest u maar! Welke aria’s en duetten uit beroemde opera’s gaan we mixen tot een nieuw werk?
Vliegen Carmen, Tosca en Aida elkaar in de pruiken of vermoorden ze samen Sarastro?
Zal La Traviata een verhouding beginnen met Don Giovanni of met Donna Elvira? Verovert de Koningin van de Nacht Egypte of gaan ze shoppen in de supermarkt op de hoek om daar de liefde van haar leven tegen te komen? Vliegt Figaro naar de maan als eerste opera astronaut?
De keuze is aan u.Voorkennis is niet noodzakelijk.
U bepaalt, wij spelen. Improvisatie theater is al lang bekend. Het succes van tv series zoals ‘de vloer op ‘ en ‘de Lama’s’ getuigt van een steeds grotere interesse voor dit genre. De opera zangers van opera Minora hebben de sprong gewaagd om ook met operamuziek te jongleren en te improviseren. We hebben op talloze locaties gespeeld en gezongen, van zwembad tot cruiseschip en op het Noordwijkse strand met windkracht 8. Niets kan ons uit balans brengen.Desondanks houden wij vast aan een hoge muzikale kwaliteit.
Beleef dit unieke interactieve programma !
Dit wordt een opera om nooit te vergeten.

Muziek prive optredens van o.a: Make my day, Jazz Pianist, Claricello.

opera prive optreden