Bijzondere uitjes voor speciale gelegenheden.

Rotterdam vanuit de lucht.
Rotterdam vanuit de lucht bekijken en zelf de route bepalen? Stijg dan op voor een privé rondvlucht boven Rotterdam en omgeving.
We halen u op, op een door u aangegeven plek in Rotterdam en brengen u naar het vliegveld: Rotterdam-The Hague Airport.
U maakt kennis met de piloot en bespreekt met hem de route. Wilt u de kustlijn zien met Den Haag en het Westland?
De molens van Kinderdijk of Maasvlakte met het uitgestrekte havengebied? Misschien heeft u een speciale wens?
Alles kan binnen de vliegtijd van 20 minuten.(basispakket). Natuurlijk maken we boven de uitgekozen locatie een extra rondje om nog een paar mooie foto’s te maken als blijvende herinnering. Als afsluiting van deze bijzondere ervaring praten we na de rondvlucht nog even na, bij een kopje koffie op het terras van de brasserie op Rotterdam The Hague Airport.Hier hebben wij een mooi uitzicht op de start- en landingsbaan. Na afloop brengt onze chauffeur u naar Rotterdam terug. U geeft zelf aan naar welke locatie.
Informatie passagiers: per vliegtuig mogen 3 personen mee met een gezamenlijk gewicht van maximaal 240 kg, maar het is ook mogelijk om met meerdere vliegtuigen tegelijk te vliegen.

Walking Dinner.
Een ‘walking dinner’ is een stadswandeling gecombineerd met een drie gangenmenu in drie verschillende restaurants.
Programma en menu worden in overleg samengesteld, evenals het type restaurant, bv. vegetarisch, halal, Aziatisch, Hollands, Frans enz. en de prijsklasse. Ongeacht de keuze van het type restaurants, bestaat de mogelijkheid het menu aan te passen voor degenen die om gezondheids- of religieuze redenen bepaalde producten niet mogen eten.  Vanaf het door u gekozen startpunt begeleidt de gids u naar het eerste restaurant, waar het voorgerecht geserveerd wordt.Hierna volgt een korte stadswandeling. Afhankelijk van het gekozen programma ziet u onderweg diverse highlights van Rotterdam waarbij de gids naast de feiten ook boeiende verhalen weet te vertellen. Bij het tweede restaurant staat het hoofdgerecht klaar. We nemen voldoende tijd om hiervan te genieten; waarna we op weg gaan naar het laatste restaurant voor het nagerecht. Na afloop brengt de gids u naar een gewenste locatie in de buurt van dit restaurant.

Voor de stadswandeling kan voor een thema gekozen worden zoals de haven.
De gids vertelt over het ontstaan van Rotterdam als havenstad en over de beroemde mensen die hier aandeel in hebben gehad. Over Rotterdamse havenbaronnen en zakenlui actief in de haven maar ook over het leven van havenarbeiders en scheepsbemanningen.
Vanaf de eerste wolkenkrabber van Europa, het Witte Huis, bekijkt u de stad, de stadshavens en de rivier de Nieuwe Maas. U heeft hier een prachtig uitzicht over de wereldhavenstad Rotterdam.  Indien gewenst, stellen wij een arrangement samen bestaand uit een maritiem historische stadswandeling door Rotterdam die eindigt op een echt Rotterdamse haven locatie, waar we tijdens een ‘glaasje’ uit volle borst mee kunnen zingen met echte kerels van de zee!

Voor meer mogelijkheden kunt u de brochure aanvragen en natuurlijk contact met ons opnemen, we denken graag met u mee.